воскресенье, 10 февраля 2013 г.

допомога на поховання 2012 сільські ради

Ултку минулого року на ¶вано-Франквщин працвники млц однй з приватних садиб у Косвському район викрили дяльнсть домашнього цеху з виробництва фальсифковано горлки. Правоохоронц задокументували низку фактв збуту нелегально виготовлено алкогольно продукц, а пд час проведення санкцонованого обшуку в господарств 53-рчного чоловка виявили 421 пляшку, заповнену водно-спиртовою рдиною, 80 лтрв спирту, 407 марок акцизного збору, понад 1000 коркв. Крм того, було вилучене обладнання для продукування фальсифкованих спиртних напов: ключ для закорковування пляшок, лйки  шланги, запаси порожньо тари.

Голова та секретар одн з сльських рад Галицького району, дючи в нтересах третх осб, видали ряд незаконних ршень сесй про нбито передачу земельних длянок, що перебували у комунальнй власност, у власнсть окремих громадян. Внаслдок таких злочинних дй посадовцв органу мсцевого самоврядування з власност територально громади незаконно вибули земельн длянки загальною площею 2,44 гектари, а державним та громадським нтересам заподяно збитки на суму 185,8 тис. грн.

25 счня о 09.00 год. в с. Гвзд, Надврнянського району на длянц дороги Надврна – Богородчани, водй автомобля «Део-Ланос», не впорався з керуванням  вчинив зткнення з автомоблем швидко медично допомоги.

На Прикарпатт чергов самогубства. Так - 25 счня о 20.47 год. на ПЗЧ СДПЧ-8 м. Коломия поступило повдомлення вд чергового Коломийського вддлу млц про те, що об 11.50 год. в м. Коломия по вул. Гординського, 9, вчинив самогубство у власному господарств через повшання чоловк 1955 р.н.

ЗАТ «Лукор» в цьому роц плану видлити 1 мльйон гривень на будвництво котельн для ¶вано-Франквського обласного музично-драматичного  театру мен ¶вана Франка. Про це йдеться в угод, пдписанй вчора мж генеральним директор пдпримства Сергм Чмихаловим  головою ¶вано-Франквсько ОДА Михайлом Вишиванюком.

На думку голови ¶вано-Франквсько ОДА Михайла Вишиванюка факт визнання Калуша зоною екологчного лиха був наслдком полтичного пару. «Указ президента про проголошення Калуша зоною екологчного лиха був прийнятий з порушеннями. Це – звичайний передвиборчий пар», - зазначив губернатор.

За даними обласного центру зайнятост, кльксть зарестрованих безробтних на 1 грудня 2011 року збльшилась на 3,9% порвняно з 1 листопада 2011 року, а щодо 1 грудня 2010 року — на 2,1%  становила 14,7 тис. осб. За сприяння державно служби зайнятост в листопад торк працевлаштовано 1,7 тис. осб, що на 18,4% менше, нж у листопад позаторк.

Синоптики прогнозують найближчими днями сильн морози. Мж тим, при вдносно комфортнй погод на Прикарпатт замерзають люди. ¶ не тльки пияки та бомж. Нещодавно в реанмацйному вддленн Калусько центрально лкарн помер 64-рчний мешканець районного центру. Пенсонера привезли до шпиталю з дачного масиву „Залсся” з ознаками переохолодження. Через клька днв в сел Свка-Калуська в свому будинку виявили труп 93-рчно жнки. За висновком експерта, старенька, яка проживала самотньо, вдома замерзла.

Станом на 25 счня, за оперативними даними головного управлння охорони здоров’я област з початку 2012 року зарестровано 531 хворих з пдозрою на кр, з них за останню добу – 36 випадкв. Найбльше захворлих з поточного року в мстах та районах област :

Мж ДМП «¶вано-Франквськтеплокомуненерго» та товариством з обмеженою вдповдальнстю було укладено договр купвл-продажу трьох водонагрвних стальних котлв на загальну суму 270 тис. грн. Проте, як з’ясувалось, котли  вже перебували в користуванн одного з комунальних пдпримств област.

У Коломийському район ¶вано-Франквсько област 25 грудня в будинку 32-рчно безробтно мсцево жительки було знайдено в непритомному стан 67-рчного мсцевого жителя, який невдовз помер у лкарн. За висновком судово-медично експертизи його смерть настала внаслдок травми голови. У результат оперативно-розшукових заходв працвники млц затримали 38-рчного безробтного мсцевого жителя.

ВАТ «¶вано-Франквськ «Промприлад» та службов особи мськради не виконали ршення сес ¶вано-Франквсько  мсько ради вд 4 червня 2009 року. А саме – не уклали договр оренди земельно длянки, що по вул. А.Сахарова, 23, яку пдпримство використову для виробничих потреб.

У Надврнй на вулиц Счинського з'хав у кювет вантажний автомобль Scania, яким керував громадянин Польщ. Як повдомля головне управлння МНС в ¶вано-Франквськй област, працвники пожежно-рятувально служби за допомогою пожежно автоцистерни та буксирувального троси витягли автомобль з кювету.

«Життя перемага» — фотовиставка пд такою назвою вд митця Казимира Рчки вдкриваться сьогодн в ¶вано-Франквському кразнавчому музе. На суд глядачв буде представлено понад 50 свтлин. Ус вони вдображають «життя таким, яке воно ». Фотограф автора — це зафксован мит життя часу у клькох вимрах. Адже роботи, представлен майстром, вдповдають первинному значенню поняття «фотографя» — справжня класика.

Сьогоднi зранку найтиражнiша украномовна газета Украни вийшла у свiт з бiлою, незадрукованою першою сторiнкою. Як пояснили у редакцi , це не помилка полiграфiстiв чи редакцi, а форма протесту проти спроби закрити газету за надуманими приводами.

¶з заявою про незаконне заволодння транспортним засобом у Долинський райвддл млц звернувся 54-рчний мешканець району. Як повдомив заявник, вноч невдомий зловмисник угнав його машину марки «ВАЗ». В ход проведення оперативно-розшукових заходв правоохоронц встановили, що до сконня злочину причетний 17-рчний юнак. Нараз з’ясовуються мотиви та обставини злочину.

Клька хвилин тому в офс Суперлги завершилося жеребкування чвертьфнального раунду Кубку цього турнру. У ньому взьмуть участь всм кращих команд чемпонату за пдсумками двох кл. Через те, що восьма команда формально визначиться лише в суботу (в очнй зустрч Днпра та Кива), одна пара залишаться сформованою не до кнця, повдомля .

Фахвц не пдтримали дею щодо змн схем руху маршрутних автобусв в ¶вано-Франквську , як рухаються по спецально вдведенй смуз для громадського транспортну назустрч загальному потоку транспортних засобв на вулиц Счових стрльцв. Попри те, що мешканц вулиц неодноразово просили вжити адекватних заходв до водв маршруток, як, оминаючи «дорожн корки» в напрямку до зупинки «готель «Надя», зажджають на тротуар, руйнуючи його покриття, а мешканц будинку 72, рятуючись вд хнього свавлля, навть встановили на тротуар обмежуюч стовпц, фахвц не пдтримали пропозицю про змну руху автобусних маршрутв за схемою вул.Коновальця-вул.Сахарова-вул.Мельника.

Мськвиконком прийняв ршення про те, щоб передати на баланс КП «Водоекотехпром» гдравлчну установку для санац трубопроводв газу, води  каналзац. Нагадамо, що клька рокв тому мська влада купила цю машину, заплативши за не приблизно 1,5 млн. грн. Так вона донин  стояла без дла. На останнй сес депутат Володимир Чорноус, нагадавши про цю дорогу покупку, вказав мському голов Вктору Анушкевичусу на розтрачання бюджетних коштв. Вдтак, про машину, яка припадала пилом, згадали,

Оновлення сайту за 26 Счня 2012 ¶вано-Франквськ, Новини, Аналтика, Фото

Комментариев нет:

Отправить комментарий